Het is al een tijdje geleden

Het is al een tijdje geleden dat er op WPinfo nog een bericht werd gepubliceerd. Sorry!

De afgelopen maanden zijn voor mij erg hectisch geweest. Ik had zowel op werkvlak (Sitefly) maar nog meer op persoonlijk vlak een heel drukke periode. Mijn vriendin en ik zijn nog maar net 2 weken verhuisd naar ons nieuw huis waar we voordien een grote maand in gewerkt hebben. Dat heeft duidelijk zijn tol geëist in de activiteit van WPinfo.

Daar komt binnenkort hopelijk terug verandering in! Ik ben écht van plan om meer tijd te blokkeren in mijn agenda specifiek voor WPinfo.

Ik weet dat er vraag is dus wil ik meer WordPress nieuws, tips en tutorials schrijven en publiceren. Dat laatste is ook belangrijk, want het blijven verzamelen van halve concepten heeft ook geen enkel nut.

Heb jij eventueel nog tips voor me om beter & frequenter te bloggen? Hou ze dan vooral niet voor jezelf en deel ze met mij en alle andere lezers van WPinfo!

Jeroen

Een reactie achterlaten