Disclaimer

Deze disclaimer werd het laatst gewijzigd op 7 juni 2020 en betreft het gebruik van de website https://wpinfo.be

Wil je me in verband met deze disclaimer een vraag stellen? Dan kan je steeds contact opnemen door me een mail te sturen.

Inhoud

Alle berichten die ik hier schrijf zijn met de grootste zorg samengesteld en geschreven. Er kunnen echter steeds onvolledigheden, onnauwkeurigheden en fouten in de teksten geslopen zijn of bepaalde informatie kan na een bepaalde tijd niet meer volledig up-to-date zijn. Ik kan op geen enkel moment aansprakelijk gesteld worden voor eventuele foute informatie. Alle inhoud wordt uit eigen ervaring neergepend, maar ik kan echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige gevolgen die voortvloeien door gebruik van informatie op deze blog of links die werden geplaatst naar andere websites.

Auteursrechten

Alle teksten zijn door mij, Jeroen Rotty, zelf geschreven. Het is dus niet toegestaan om zomaar teksten te kopiëren of foto’s te gebruiken zonder mijn schriftelijke toestemming. Het zou leuk zijn dat je mijn blog zodanig interessant vind dat je er een stukje van wil gebruiken, maar voor toestemming, mail mij gerust.

Ik heb te allen tijde het recht om de focus van mijn blog te veranderen, de blog te sluiten of de gebruiksvoorwaarden eenzijdig te wijzigen.

Jouw privacy

Ik hecht heel veel belang aan jouw privacy. Ik geef of verkoop geen privégegevens door en bewaar ook enkel het noodzakelijke. In de statistieken worden geen persoonlijke gegevens bewaard. Lees ook het privacybeleid.

Gebruik van affiliate links

Elk artikel op deze blog is geschreven uit eigen visie of eigen ervaring. Als ik schrijf over een bepaald product of dienst kan het zijn dat ik hier affiliate links in verwerk. Als je op deze link klikt en je koopt bij hun iets aan, krijg ik hiervoor een klein bedrag. Op die manier helpt dit mij om verder deze blog te onderhouden en ook om mijn spaarvarken te vullen…

Adverteerders en sponsors

Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van mijn adverteerders of sponsors. Indien je producten koopt via links vanaf mijn blog en er treden problemen op met de verkoop, gelieve je dan te wenden tot het bedrijf van het product in kwestie. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele disputen.

Reacties op berichten

Ik laat op bijna iedere blogpost de reacties open. Hierdoor hoop ik interactie te creëren met jou. Iedere reactie wordt geplaatst tenzij deze discriminerend, racistisch, aanstootgevend of louter spam betreft. Ik heb het recht zonder enige uitleg reacties te weigeren.